Medlemsportal Hund i Fokus

Det skal lønne seg både faglig og økonomisk å være medlem i Hund i Fokus sin medlemsportal!

Som medlem får du tilgang på ulike nettkurs, som Hverdagslydighet, Control Unleashed, Kantarellsøk og Triksekurs med mer. I tillegg er det mye annet hunderelatert materiale; portalen oppdateres fortløpende. Du vil også få prosentavslag på alle andre tilbud hos Hund i Fokus (10 % som vanlig medlem og 15% som VIP-medlem) samt gode rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Sitat fra fornøyde kunder:

Kaya: « Herlighet for en jobb du har lagt inn i medlemsportalen, kjempeflott!! Dette blir jo knallbra, da! »


Britt: «Her finner jeg absolutt alt jeg trenger for en enklere hverdag for og med min hund. :D Og det til tross for at jeg aktivt har fulgt moderne hundetrenere over hele verden i mange år.»

Annette: «Alt jeg har set og læst er tip top! Der er stor rigdom at hente her, hvis man vil hjælpe sin hund at begå sig i verden❤️ Ejere af almindelige glade hunde eller hunde med store udfordringer – alle kan få den hjælp og vejledning de har brug for her. Jeg er også så glad for at portalen er så bred. Over tid kommer jeg nok til at begrænse alt muligt andet læsning på nettet, fordi jeg kan finde (næsten) alt her😍🙏🐾”

Er portalen for ferske hundeeiere – eller for deg med mer erfaring?
Du får grunnleggende kunnskap om hundehold og hverdagstrening, men også mer spesifikke øvelser for forebygging av/hjelp med atferdsproblemer. Og morsomme øvelser som triks og soppsøk. :) 

Får jeg tilbakemelding på egen trening?
Ja, du kan blant annet legge ut filmer av egentrening som du får tilbakemelding på. Velger du VIP-medlemskap kan du også få hjelp via ZOOM eller tlf.

Jeg vet ikke om jeg har tid akkurat nå – kan jeg melde meg inn senere?
Det kan du alltids gjøre, men fra 1. januar 2021 går prisen opp. Uansett når du melder deg inn så ligger alt materialet der, og mer kommer til. Du kan se på det akkurat når det passer deg.

Lønner det seg økonomisk å være medlem?
I tillegg til rabattene hos Hund i Fokus så har medlemsportalen samarbeid med leverandører av hunderelaterte varer og tjenester. Dvs. at du som medlem i HiF Medlemsportal vil få gode rabatter når du benytter deg av deres online tilbud.

Per i dag har jeg fått en bra avtale med QualiPet.no , hund-1.no , tugsforlife.no, Raptus, Viljas Hobbyrom, Biobag, Ecopets, Dogwise.com og Performance Dog. Jeg håper på å få med flere etter hvert. 

Som medlem av portalen får du også bruke det store Hundejordet ved Hund i Fokus hundeskole i Fiskum, Buskerud, gratis.
Når du har gått gjennom Control Unleashed kurset som ligger i portalen kan du også bli med på Passeringstreninger vi har ca. 2 ganger i måneden.

Medlemskapet vil fortsette til du selv sier det opp.

Hvorfor skal jeg bli med her? Finner jeg ikke dette på internett?
Selvsagt, Google er din venn. Fordelen med å være medlem er at jeg gjør jobben med å sortere ut faglig oppdatert informasjon for deg. I tillegg får du nytte av min utdannelse og mine 20 år med erfaring som instruktør og atferdskonsulent for hund.
Hensikten er at du skal få best mulig verktøy i positiv hundetrening samt få tilgang til ulike aktiviseringsformer for deg og din hund.


Hva koster det?

Vanlig medlem: kr. 140,- per måned eller kr. 1400,- per år  så lenge du er medlem.
NB: Fra 1. januar 2021 går prisen opp til kr. 150,- / 1500,-

Det er også mulig med VIP-medlemskap. Det vil i tillegg til alt ovenforstående gi tilgang på personlig rådgivning på Messenger, eller 15 minutter avtalt tid til tlf./ZOOM prat per måned.
VIP-medleskap koster kr. 275,- per måned eller kr. 2750,- per år.


Ingen bindingstid. I tillegg til portalen kan du være med i en lukket Facebookgruppe der du kan spørre og grave, få tips til egentrening og ha gode diskusjoner med de andre medlemmene.


Innmelding:
Bruk linken som følger med priseksemplene.

Vanlig medlem: 140,- per måned eller kr. 1400,- per år .
VIP medlem: kr. 275,- per måned eller kr. 2750,- per år.