Onlinekurs: “Control Unleasehed kurs” og “Triksekurs” fra 18. mai

Kommunikasjon og Kontakt, et Control Unleashed kurs :

Kommunikasjon og Kontakt, et Control Unleashed kurs

Are you English speaking and interested in a online Control Unleashed Course?
Let me know, and if at least 10 people are interested I will make it happen from the 18th of may 😊
nina@hundifokus. no

Dette kurset tar deg gjennom de ulike øvelsene i Leslie McDevitts Control Unleashed system.

Jeg (Nina Haaland) ble selv sertifisert Control Unleashed instruktør sommeren 2018, og har siden den gang holdt kurs og seminarer i inn og utland.
Jeg er også sertifisert atferdskonsulent på hund samt sertifisert Fear Free trener.
Jeg har instruktørutdannelse i Hverdagslydighet, Kantarellsøk, Klikkertrening og Medborgertesten.
Jeg har jobbet med atferdskonsultasjoner og kurs siden 2002.

Leslie McDevitts Control Unleashed®-program er utviklet for å hjelpe hunder med «problemer» til å lære å slappe av, fokusere og jobbe pålitelig i enten for stimulerende eller for stressende situasjoner. Men, det er også et supert verktøy for å bruke på valper for å bygge en god kommunikasjon og kontakt fra starten av. Lære valpen å selv ta gode valg :-)

Pris kr. 750,-
Observatør, kr. 450,- (som observatør får du tilgang til alt materialet, men du kan ikke stille spørsmål i forhold til egen trening.)

Ønsker du å samtidig ta onlinekurset “Triksekurs Online” (koster normalt kr. 600,-) så får du begge kursene til kr. 1100,- eller som observatør, til kr. 700,-

Kurset vil i utgangspunktet gå på Facebook. Men, planen er å bruke tid på å lære meg litt andre verktøy fremover, og om det går raskt – da er det mulig at det blir endringer i det underveis.

Live sendinger blir på ZOOM.

Jeg legger ut materiale 1 -2 dager i uken. Du velger selv når du vil se på materialet, trene, stille spørsmål osv, og du kan ta øvelsene i ditt eget tempo.
Hver morgen, mandag – fredag, er jeg inne og svarer på eventuelle spørsmål og kommenterer eventuelle videoer fra dere.
Hver 14 dag blir det live for spørsmål og svar. Det vil bli tatt opptak av det, slik at du har mulighet for å se det i ettertid.

Kurset starter mandag 18, Mai, men man kan bli med når som helst etter det også, ut mai måned. Kurset avsluttes ca fredag 17. juli.
Kursgruppen vil så være åpen i ett år fra da, slik at du hele den tiden kan gå inn og se på videoer, spørsmål og svar osv.

For påmelding, send en mail til nina@hundifokus.no med navn på deg selv og hunden, samt gjerne rase og alder på hunden.
Eventuelt: https://hundifokus.no/kurspamelding/

🐕 🐕 🐕 🐕 🐕 🐕 🐕

Triksekurs:

Triksekurs, nybegynner

Selv om normale kurs og fellestreninger nå er uaktuelt så må hundene få tur og trening/aktivisering.
Aktiviteter sammen med hundene kan hjelpe oss med å få tankene over på andre ting enn det som skjer rundt oss :-)

Kurset tar utgangspunkt i øvelsene til Trikseprøve kl. 1 som du finner informasjon om her: http://www.norsk-freestyleforening.no/page_144.html
I tillegg vil det være mulig med et ønsketriks for alle deltakerne (ikke observatører) :-)
……….
Jeg legger ut innlæringen av øvelser 2 ganger per uke, og du trener så hjemme. Legg gjerne ut film av det du gjør, så får du ekstra hjelp :-)
Hver morgen, mandag – fredag, er jeg inne og svarer på eventuelle spørsmål og kommenterer eventuelle videoer fra dere.
Hver 14 dag blir det live for spørsmål og svar. Det vil bli tatt opptak av livesendingen, slik at du har mulighet for å se/høre det i ettertid.

Pris kr. 600,-
Observatør, kr. 350,- Observatører får tilgang til alt materiale, men får ikke kommentarer på filmer av egen trening, og kan heller ikke stille spørsmål i forhold til egentrening.

Ønsker du å samtidig ta onlinekurset “Control Unleashed” (koster kr. 750,-) så får du begge kursene til kr. 1100,- eller som observatør, til kr. 700,-

Kurset vil i utgangspunktet gå på Facebook. Men, planen er å bruke tid på å få lært meg litt andre verktøy fremover, og om det går raskt – da er det mulig at det blir endringer i det underveis.

Nye øvelser vil bli lagt inn 2 dager per uke. Du velger selv når du vil se på filmene, trene, stille spørsmål osv, og du kan ta øvelsene i ditt eget tempo og din egen rekkefølge.

Neste kurs starter opp 18 mai, og varer til ca. fredag 17. juli

Kursgruppen vil så være åpen i ett år etter endt kurs, slik at du hele den tiden kan gå inn og se på videoer, spørsmål og svar osv.

For påmelding, send en mail til nina@hundifokus.no med navn på deg selv og hunden, samt gjerne rase og alder på hunden.
Eventuelt: https://hundifokus.no/kurspamelding/