Corona – Covid-19

Coronaviruset har satt hele Norge, og store deler av verden, på vent.
Hund i Fokus vil kontakte kunder påmeldt på kurs, konsultasjoner og privattimer for informasjon om hvordan vi forholder oss til dette fremover.
Er kurset / avtalen ditt litt frem i tid kan det ta tid før du hører noe da jeg avventer litt i fall det blir positive endringer. Har du spørsmål, ta kontakt!
………………………………..
Hundesykdommen i fjor høst førte til vanskelig økonomi, og dessverre har det ikke vært mulig å bygge opp igjen en bufferkonto raskt nok til å takle dagens situasjon.

Mitt håp er derfor at mange vil ha mailrådgivning, epost, messenger, tlf. og skype konsultasjoner fremover.
Informasjon om alt dette finner dere på hjemmesiden. Har du problemer med å finne informasjonen du trenger, ta kontakt: nina@hundifokus.no eller 936 52 095
………………………………..
Er også du en av dem som sliter økonomisk så har jeg en egen konto, bygget opp med hjelp av vennlige kunder og venner, som er for å betale atferdshjelp til deg som ikke har råd til det. Det er ikke veldig mye penger, men noen kan jeg få til å hjelpe! Informasjon om det finnes også her på hjemmesiden.

Jeg har også et håp om at mange vil bli med på nettkurs i tiden fremover.
Har du ønsker om et spesielt nettkurs NÅ, send meg en mail så skal jeg se om det er noe jeg kan få til: nina@hundifokus.no
………………………………..

Hold dere friske, ut på tur, aktiviser hundene – gjør det beste ut av det.