Leslie mcDevitt, Drammen 29. og 30. september 2018

Leslie mcDevitt, kjent forfatter av boken Control Unleashed og Control Unleashed the puppy prgram, verdenskjent foredragsholder, hundetrener og et fantastisk menneske, kommer til Norge og Hund i Fokus 29. og 30. september 2018 for å holde et 2 dagers seminar i Drammen Hundepark.

Leslies bok, Control Unleashed® har vært den mest solgte publikasjonen hos Positive Animal Solutions siden den ble publisert for 10 år siden. 
Hvorfor? Fordi du lærer hvordan du endrer hundens stress til selvtillit og distraksjon til fokus.

Leslie McDevitts allsidige Control Unleashed®-program er utviklet for å hjelpe hunder med «problemer» til å lære å slappe av, fokusere og jobbe pålitelig i enten stimulerende eller stressende situasjoner.
Enten du trener en utfordrende hund alene, er en instruktør som prøver å finne ut hvordan du kan hjelpe hundene på kursene dine, eller er en instruktør som ønsker å designe et spesialprogram for stressede hunder. Dette seminaret er for deg.

Hvem trenger Control Unleashed®?

– Hunder som er ukomfortable eller ikke i stand til å jobbe løse rundt andre hunder
– Hunder som blir lett distrahert og har problemer med å konsentrere seg
– Hunder som er reaktive 
– Hunder som er engstelig eller stresset og kobler ut omverdenen
– Hunder som ikke klarer å kontrollere sine impulser når de er ivrige 

Det blir 2 dagers seminar i Drammen Hundepark.

For å sikre deg plass nå har du to valg, og prisen blir høyere nærmere seminaret.

1. Kr. 2200,- ved påmelding og betaling mellom 1.1 – 31.5. Betaling når man melder seg på. Bindende påmelding, ikke noe blir refundert.
2. Betale kr. 1200 ved påmelding mellom 1.1 – 31.5. og kr. 1400 mellom 1.6. og 31.7. Første avdrag betales ved påmelding og ved avmelding innen 31.7 refunderes ikke innbetalt beløp. Etter 31.7 er det bindende påmelding, og hele beløpet må betales.
3. Betale kr. 2700,- ved påmelding fra 1.6. og frem til og med 31.7. Bindende påmelding.
4. Fra og med 1.8. frem til det er fullt: kr. 3000. Bindende påmelding

Det er 8 plasser med hund. De er nå tatt. Om noen med hund melder seg av sendes en mail til alle påmeldte med spørsmål om de vil delta med hund. Leslie velger ut i fra de interesserte. Plass med hund koster kr. 500,- mer enn observatørplasser.
Ingen påmeldingsfrist, påmelding mulig helt til det er fullt, men bindende ved påmelding.
Ved påmelding, skriv i notatfeltet hvilket betalingsalternativ du ønsker.