Control Unleashed Valpekurs over Facebook

Spesialtilbud grunnet sykdomsutbruddet blant hunder gis det avslag i prisen for etterpåmelding til dette kurset.
Prisen er nå kr. 400,- med valp og kr. 200,- som observatør-

Ikke alle har mulighet til å delta på kurs – så derfor tilbyr Hund i Fokus valpekurs over fb.

Neste kurs starter onsdag 14. august 2019 og varer ut oktober. oktober 2019.

Et godt valpekurs med fokus på trening ved bruk av positiv forsterkning er selvsagt å foretrekke for alle som har mulighet til å delta på det. I tillegg anbefaler jeg alle å finne turvenn til hunden din for sosialisering og miljøtrening.

For alle som ikke har mulighet til å delta på et bra valpekurs, eller som et supplement til valpekurset, har vi et teoretisk tilbud over Facebook.


Jeg er sertifisert Control Unleashed instruktør, og kurset baserer seg på øvelser fra Leslie McDevitts Control Unleashed bøker,  Det vil si øvelser som skal gi hunden selvtillit i nye miljøer og situasjoner, samt fremmer god kontakt og kommunikasjon mellom valp og eier 🙂

Det vil bli en egen lukket gruppe for deltakerne.

Deltakerne får øvelser å jobbe med underveis i kurset, og kan selv legge inn filmer fra treningen som det vil bli gitt tilbakemelding på.

Ikke så mye sitt, dekk, båndtrening og lignende, men litt av det også. Mye av fokus er på øvelser som hjelper valpen å mestere omgivelsene samt øke fokus på eier.

Neste kurs starter onsdag 14. august 2019 og varer ut oktober 2019.

Kurset koster kr. 600,- per deltaker med valp.
Kr. 350,- for observatører. Observatører kan følge og delta i alle diskusjoner, men ikke få kommentarer på egen trening.

Oppgaver vil legges ut ca 2  ganger per uke, tilbakemeldinger/veiledning blir gitt 3 – 4 dager i uken.
Deltakere med valp oppfordres til å legge ut filmer av treningen, men kan også bare beskriver hva de gjør og få tilbakemelding og veiledning ut i fra det.

Påmelding