Control Unleashed Valpekurs over Facebook

Ikke alle har mulighet til å delta på kurs – så derfor tilbyr Hund i Fokus valpekurs over fb.

Neste kurs starter uke 7 2020 og varer i 10 uker.

Et godt valpekurs med fokus på trening ved bruk av positiv forsterkning er selvsagt å foretrekke for alle som har mulighet til å delta på det. I tillegg anbefaler jeg alle å finne turvenn til hunden din for sosialisering og miljøtrening.

For alle som ikke har mulighet til å delta på et bra valpekurs, eller som et supplement til valpekurset, har vi et teoretisk tilbud over Facebook.


Jeg er sertifisert Control Unleashed instruktør, og kurset baserer seg på øvelser fra Leslie McDevitts Control Unleashed bøker,  Det vil si øvelser som skal gi hunden selvtillit i nye miljøer og situasjoner, samt fremmer god kontakt og kommunikasjon mellom valp og eier 🙂

Det vil bli en egen lukket gruppe for deltakerne.

Deltakerne får øvelser å jobbe med underveis i kurset, og kan selv legge inn filmer fra treningen som det vil bli gitt tilbakemelding på.

Ikke så mye sitt, dekk, båndtrening og lignende, men litt av det også. Mye av fokus er på øvelser som hjelper valpen å mestere omgivelsene samt øke fokus på eier.

Neste kurs starter uke 7 2020 og varer i 10 uker.

Kurset koster kr. 600,- per deltaker med valp.
Kr. 350,- for observatører. Observatører kan følge og delta i alle diskusjoner, men ikke få kommentarer på egen trening.

Oppgaver vil legges ut ca 2  ganger per uke, tilbakemeldinger/veiledning blir gitt 3 – 4 dager i uken.
Deltakere med valp oppfordres til å legge ut filmer av treningen, men kan også bare beskriver hva de gjør og få tilbakemelding og veiledning ut i fra det.

Live Video på Facebook ca. hver 14. dag.

Påmelding