Control Unleashed / Kommunikasjon og Kontakt

Nå som Online kurs.
Also online course in English.

Neste kurs starter mandag 27. april 2020.

I August 2018 ble jeg av Leslie mcDevitte sertifisert som “Certified Control Unleashed” instruktør.
Kurset  “komunikasjon og kontakt”  baserer seg i stor grad ut i fra øvelsene i Control Unleashed bøkene.

Kurset bør holdes i dagslys og på oversiktelig sted, så derfor blir det i høst/vinter kurs på dagtid, og vår/sommer kurs på kveldstid.

Leslie McDevitts Control Unleashed®-program er utviklet for å hjelpe hunder med «problemer» til å lære å slappe av, fokusere og jobbe pålitelig i enten for stimulerende eller for stressende situasjoner.

Hvem passer kurset for?

– Hunder som er ukomfortable eller ikke i stand til å jobbe rundt andre hunder eller mennesker.
– Hunder som blir lett distrahert og har problemer med å konsentrere seg.
– Hunder som er reaktive
– Hunder som er engstelig eller stresset og kobler ut omverdenen i, for dem, vansklige situasjoner
– Hunder som ikke klarer å kontrollere sine impulser når de blir ivrige

Kurset koster kr. 2250,- og går over 7 ganger. Maks 6 deltakere!
Første kurs starter mandag 27.4.2020 kl. 18. Kl. 19:00 fra gang nr 2.  Ca. 3 timer første gang, deretter ca. 2 timer hver gang, men kan enkelte ganger gå litt over tiden…

Kurset er også bra som et forkurs til Passeringskurs, da kunnskapen du og hunden får her er fin å ha med seg videre på passeringskurset.
Ønsker du å ta begge kursene inkluderer det:
Dette kurset, en konsultasjon og passeringskurset. Konsultasjonen er inkludert i passeringskurset, men det er en fordel å ta den før første kurs. Kursene kan også tas paralellt.
Tar du begge kursene får du kr. 500,- i avslag på ett av kursene. Informasjon om passeringskurs finner du her: https://hundifokus.no/2016/02/17/passeringskurs/

Et helgekurs som tar for seg fundametøvelser og mønsterøvelser i Control Unleashed konseptet.
Leslie McDevitts Control Unleashed®-program er utviklet for å hjelpe hunder med «problemer» til å lære å slappe av, fokusere og jobbe pålitelig i enten for stimulerende eller for stressende situasjoner.
Sommeren 2018 ble jeg sertifisert Control Unleashed instruktør, og har siden da hatt mine CU kurs kalt Kommunikasjon og Kontakt.
I motsetning til de vanlige kursene som går over 7 uker, er dette hurtigvarianten som går over en helg.
Du får altså ingen mulighet til å trene øvelsene hjemme i løpet av kurset, men forhåpentligvis vil det sette deg i gang til å trene videre på egen hånd.
Maks 4 deltakere med hund.og maks 4 observatører.
Deltakende hunder må takle at det er andre hunder i bur i lokalet mens de selv jobber, og de må takle å sitte i bur når andre jobber.

Pris med hund: kr. 2250,-
Pris uten hund: kr. 1000,-

NB: Betingelser:

Påmelding er bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Avbestilling må gjøres 7 dager før kurset/konsultasjone/timen for refundering av 50 % av deltakeravgiften. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før kurset gis ingen refusjon. Dette gjelder også ved sykdom.
Konsultasjoner/privattimer kan flyttes ved sykdom hos kunde, hund eller konsulent/instruktør.

*****

Force Majeure: Ved hendelser utenfor vår kontroll, som naturkatastrofer, epedimier/pandemier på hunder eller mennesker, vil vi dessverre ikke kunne refundere kurs/konsultasjonskostnader.

Påmelding: https://hundifokus.no/kurspamelding/

Påmelding