Valpekurs

Valpekurs hos Hund i Fokus – det er ikke satt opp tid for nytt valpekurs. Ta kontakt om dere er 3 stk. eller flere som ønsker kurs  🙂 

Dette kurset baserer seg på hverdagslydighet, sosialisering og litt miljøtrening. Dvs., hvordan få et hyggelig hundehold i hverdagen – både for hund og eier.

Første gang er teori, ca. 2 timer. De andre gangene hos Hund i Fokus holder vi på i ca. 1,5 time (oftere mer enn mindre..).

En dag er vi i skogen og går litt spor, og da er det greit å kanskje komme i gang litt før kl. 14 dersom det passer for deltakerne.

Første kursdag (teoridagen) har vi en innføring i klikkertrening. Det er ønskelig at deltakerne jobber med klikker, men så lenge prinsippene følges må man ikke bruke selve klikkerboksen om man ikke ønsker det.

Kurset er hovedsaklig for valper fra 2 til 6. mnd.
Maks 6 deltakere.

Deltakelse på kurset forutsetter at du trener med valpen i det daglige, altså også mellom kurskveldene.
Kurset er for deg som er innforstått med at det krever engasjement for å få en bra hund, deg som vil gjøre ditt beste for at valpen skal ha de beste forutsetninger for å lære.
Kurset er for deg som vet at valper er aktive og som vet at læring tar tid.

Kurset er for deg som selv er villig til å lære og som har ambisjoner for et godt og aktivt hundehold!

Tror du ikke dette passer for deg så er det mange andre som tilbyr valpekurs, der kravene til eier kanskje er litt mindre – men der du allikevel får sosialisert og miljøtrent valpen din.

Vi legger mye vekt på kontakttrening og samarbeid hund/eier, samt trener på å gå fint i bånd, sitt, innkalling, dekk med mer.

Dere skal også, i løpet av kurset, trene på en selvvalgt øvelse hjemme. Dette for å få i gang kreativitet hos hund og fører 🙂 “Oppvisning” siste kursdag med premiering  🙂

En av kursgangene blir en kveld eller dag  i Kongsberg med litt bytrening. Samme kveld besøker vi, om det går for dem, Kongsberg Dyreklinikk der de ansatte der går gjennom stell og pleie osv. Enten en fredag som vanlig, eller en kveld dersom det passer best for klinikken.

9 ganger, og totalt antall timer ca. 16.

Pris kr. 2200

Anbefalt bok:

Mer informasjon og/eller påmelding