Kreativ Lydighet, fokus på freestyle

Kreativ Lydighet er hundesporten der kreativitet og glede står i fokus. Vi skiller mellom to grener, Freestyle og Heelwork to Music.

Freestyle er triks til musikk, der den enkelte lager sitt eget program til selvvalgt musikk. Hund og fører kan jobbe på avstand fra hverandre, nær hverandre – og står fritt til hvilke triks man ønsker å bruke i programmet.

I Heelwork er det 10 posisjoner nær førers ben, og alt skal skje innen 2 meter fra fører. Triksene brukes her i overganger mellom posisjoner og/eller til å fremheve noe i programmet.

På nybegynnerkurset legger vi vekt på innlæring av triks – litt sammensetning av øvelser og noe kreativitet til musikk.

På helgekursene satser på fint vær med mulighet for grilling i lunsjen. Vannslange vil være tilgjengelig for spyling av hundene (og eierne ;-)), eller de kan kjøle seg ned i bekken. Det er heller ikke langt til Fiskumvannet der både hunder og førere kan ta en dukkert (2 min med bil).

Årets kurs i Kreativ Lydighet i mai måtte av personlige grunner avlyses. Er det ønsker om at det settes opp ved et annet tidspunkt, ta kontakt så blir det kurs om det er nok interesserte.

Påmelding